eGjeta.com është dyqan online ku ju mund të bleni Goma, Vajra, Aksesorë dhe pjesë për veturën tuaj, Paisje teknologjike, Laptop, Kompjuter, Smartphone, Kozmetikë, Paisje Sportive, Paisje Shtëpiake, si dhe shumë produkte tjera. Ne ofrojmë mundësi të lehta të pagesës përmes bankës ose pagesa me para në dorë, si dhe transport të sigurtë për 48 orë brenda territorit të Republikës së Kosovës.
45.00€ 50.00€
-10.00%
58.99€ 66.00€
-10.62%
59.00€ 68.50€
-13.87%

Out of stock

40.50€

Out of stock

45.00€

Out of stock

41.00€

Out of stock

52.00€

Out of stock

39.64€ 46.99€
-15.64%
42.50€ 49.99€
-14.98%
22.65€ 28.99€
-21.87%
25.48€ 36.99€
-31.12%
25.48€ 34.99€
-27.18%
26.90€ 35.99€
-25.26%
28.32€ 40.00€
-29.20%
31.15€ 38.50€
-19.09%

Out of stock

33.68€ 42.99€
-21.66%

Out of stock

35.50€ 45.99€
-22.81%
35.40€ 45.99€
-23.03%
35.40€ 44.99€
-21.32%
38.23€ 40.00€
-4.43%

Out of stock

38.23€ 40.00€
-4.43%
50.00€ 55.00€
-9.09%
42.48€ 55.00€
-22.76%