eGjeta.com është dyqan online ku ju mund të bleni Goma, Vajra, Aksesorë dhe pjesë për veturën tuaj, Paisje teknologjike, Laptop, Kompjuter, Smartphone, Kozmetikë, Paisje Sportive, Paisje Shtëpiake, si dhe shumë produkte tjera. Ne ofrojmë mundësi të lehta të pagesës përmes bankës ose pagesa me para në dorë, si dhe transport të sigurtë për 48 orë brenda territorit të Republikës së Kosovës.
120.72 € 172.46 €

Dysheku 'ADRIA' me dimensione 200X90.

Prodhuar nga sinonimi i cilësisë, shëndetit, dhe rehatisë 'Hespo' nga marka Hilding Anders

Dyshekët 'ADRIA' janë të prodhuar në sistemin më të sofistikuar klasik 'Bonnell'.

Sistem që synon fortësi të rehatshme, qëndrueshmeri dhe dendesi.

Sipërfaqja Bonell e dyshekut Adria me formën e brendshme konike, dhe strukturen e vecantë në diametër, është receta për gjumë të shëndetshëm.


Brand Hespo
Madhësia e Dyshekut 200x90
Dyshek Për të rritur
Ngjyra E bardhë
Dërgesa 48 orëve

Mundësitë e pagesave:

Apliko

Sasia: