eGjeta.com është dyqan online ku ju mund të bleni Goma, Vajra, Aksesorë dhe pjesë për veturën tuaj, Paisje teknologjike, Laptop, Kompjuter, Smartphone, Kozmetikë, Paisje Sportive, Paisje Shtëpiake, si dhe shumë produkte tjera. Ne ofrojmë mundësi të lehta të pagesës përmes bankës ose pagesa me para në dorë, si dhe transport të sigurtë për 48 orë brenda territorit të Republikës së Kosovës.
345.05 € 492.94 €

Dysheku 'FREYA' me dimensione 200X180.

Prodhuar nga sinonimi i cilësisë, shëndetit, dhe rehatisë 'Hespo' nga marka Hilding Anders. 

Sipërfaqja unike e dyshekut Freya ofron përshtatje ergonomike të trupit.

Sipërfaqe e cila është veshur me shtresë që I jep fortësi të rehatshme, dendësi dhe qëndrueshmeri të përhershme, elemente që sigurojnë rehati kur qëndroni të shtrirë.

Kjo mbulesë është krijuar nga pëlhura antibakteriale që siguron mbrojtje nga bakteriet, myku, insektet, kështu duke e bërë atë të vecantë në cilesinë e tij.

Dhe jo vetëm, dysheku mund të lëvizet, dhe mbulesa të pastrohet shumë lehtë.


Brand Hespo
Madhësia e Dyshekut 200x180
Dyshek Për të rritur
Ngjyra E bardhë
Dërgesa 48 orëve

Mundësitë e pagesave:

Apliko

Sasia: