eGjeta.com është dyqan online ku ju mund të bleni Goma, Vajra, Aksesorë dhe pjesë për veturën tuaj, Paisje teknologjike, Laptop, Kompjuter, Smartphone, Kozmetikë, Paisje Sportive, Paisje Shtëpiake, si dhe shumë produkte tjera. Ne ofrojmë mundësi të lehta të pagesës përmes bankës ose pagesa me para në dorë, si dhe transport të sigurtë për 48 orë brenda territorit të Republikës së Kosovës.
Prodhuesi: CANYON
EAN: 5291485006433 
Pershkrimi: Orë e Mençur Marzipan Smart Watch, Blue
Ekran me prekje të plotë:  1.22 " 
Niveli i mbrojtjes IP68, me të vërtetë i papërshkueshëm nga uji
Aplikacioni Canyon Life është i pajtueshëm me iOS 9.0+ dhe Android 4.4+
Ora Marzipan mbështet lidhjen wireless Bluetooth 4.2 dhe ka deri në 5 ditë jetëgjatësi të baterisë me kapacitet 150mAh. 
Funksionet e matjes: Koha, hapamatësi, monitorimi i gjumit, konsumi i kalorive, rrahjet e zemrës, kalendari, data, njoftimi i mesazheve (iOS / Android), njoftimi i thirrjeve (iOS / Android)
Rripi i saj i hollë është i bërë prej lëkures dhe silikonit, si dhe ora ka përbërje të aliazhit të aluminit. 
Ngjyra: E kaltert
Brand CANYON

Mundësitë e pagesave:

Apliko

Sasia: