eGjeta.com është dyqan online ku ju mund të bleni Goma, Vajra, Aksesorë dhe pjesë për veturën tuaj, Paisje teknologjike, Laptop, Kompjuter, Smartphone, Kozmetikë, Paisje Sportive, Paisje Shtëpiake, si dhe shumë produkte tjera. Ne ofrojmë mundësi të lehta të pagesës përmes bankës ose pagesa me para në dorë, si dhe transport të sigurtë për 48 orë brenda territorit të Republikës së Kosovës.
Prodhuesi: Huawei
EAN:  6901443320080
Ekrani: 1.39 inch
Dimensionet: 45,9 x 45,9 x 10,7 mm
Pesha: Afërsisht 41g
Ekrani: Amoled
Bluetooth: BT5.1, BLE / BR / EDR
Funksionet e matjes: Koha, hapamatësi, monitorimi i gjumit, konsumi i kalorive, rrahjet e zemrës, kalendari, data, njoftimi i mesazheve, njoftimi i thirrjeve
Ngjyra: E kafte
Brand HUAWEI

Mundësitë e pagesave:

Apliko

Sasia: