eGjeta.com është dyqan online ku ju mund të bleni Goma, Vajra, Aksesorë dhe pjesë për veturën tuaj, Paisje teknologjike, Laptop, Kompjuter, Smartphone, Kozmetikë, Paisje Sportive, Paisje Shtëpiake, si dhe shumë produkte tjera. Ne ofrojmë mundësi të lehta të pagesës përmes bankës ose pagesa me para në dorë, si dhe transport të sigurtë për 48 orë brenda territorit të Republikës së Kosovës.
Prodhuesi: Samsung
EAN: 8806090539886
Përshkrimi: Shikoni Samsung Galaxy 3 R850 41mm - BE i argjendtë
Ekrani: AMOLED 1,2 ”(30 mm)
Rezolucioni i ekranit: 360 x 360 piksel
Përputhshmëria e softuerit: iOS / Android
Kujtesa e integruar: 8 GB
Versioni Bluetooth: v5.0
Autonomia e baterisë: 56 orë
Lloji i baterisë: 247 mAh
I papërshkueshëm nga uji (50 m)
Ngjyra: Mystic Silver 
Brand Samsung

Mundësitë e pagesave:

Apliko

Sasia:

Brand: