eGjeta.com është dyqan online ku ju mund të bleni Goma, Vajra, Aksesorë dhe pjesë për veturën tuaj, Paisje teknologjike, Laptop, Kompjuter, Smartphone, Kozmetikë, Paisje Sportive, Paisje Shtëpiake, si dhe shumë produkte tjera. Ne ofrojmë mundësi të lehta të pagesës përmes bankës ose pagesa me para në dorë, si dhe transport të sigurtë për 48 orë brenda territorit të Republikës së Kosovës.

Brand Samsung
EAN WW70T4040EE/LE
Pershkrimi SAMSUNG LAVATRIQE WW70T4040EE/LE
Kapaciteti i larjes 7 kg
Klasa e energjisë A+++
Pesha neto 65 kg
Rrotullimet 1400 rpm
Dimensionet 670 x 890 x 660 mm
Niveli i zhurmës gjatë larjes 54 dB
Konsumi i energjisë 157 kWh
Ngjyra Bardhë
Efikasiteti i shtrydhjes B

Mundësitë e pagesave:

Apliko

Sasia:

Brand: