eGjeta.com është dyqan online ku ju mund të bleni Goma, Vajra, Aksesorë dhe pjesë për veturën tuaj, Paisje teknologjike, Laptop, Kompjuter, Smartphone, Kozmetikë, Paisje Sportive, Paisje Shtëpiake, si dhe shumë produkte tjera. Ne ofrojmë mundësi të lehta të pagesës përmes bankës ose pagesa me para në dorë, si dhe transport të sigurtë për 48 orë brenda territorit të Republikës së Kosovës.

Brand Samsung
EAN WD80T4046EE/LE
Pershkrimi SAMSUNG LAVATRIQE LARESE - THARESE WD80T4046EE/LE
Kapaciteti i larjes 8 kg
Kapaciteti i tharjes 5 kg
Pesha neto 66 kg
Niveli i zhurmës (Tharje) 59 dB
Niveli i zhurmës gjatë larjes 54 dB
Dimensionet 600 x 850 x 600 mm
Ngjyra Bardhë
Rrotullimet 1400 rpm
Niveli i zhurmës gjatë centrifugës 73 dB
Paneleli LED

Mundësitë e pagesave:

Apliko

Sasia:

Brand: