eGjeta.com është dyqan online ku ju mund të bleni Goma, Vajra, Aksesorë dhe pjesë për veturën tuaj, Paisje teknologjike, Laptop, Kompjuter, Smartphone, Kozmetikë, Paisje Sportive, Paisje Shtëpiake, si dhe shumë produkte tjera. Ne ofrojmë mundësi të lehta të pagesës përmes bankës ose pagesa me para në dorë, si dhe transport të sigurtë për 48 orë brenda territorit të Republikës së Kosovës.
7.70 € 13.00 €
Prodhuesi: AURA
Ean: RKONTUR00
E formësuar në mënyrë që të arrini aplikimin e shtresuar dhe të kontrolluar të produkteve, kjo furçë për kontura është e bërë nga fije sintetike të imëta dhe është paisja juaj kryesor në procesin e nxjerrjes në pah të bukurisë tuaj
Këshilla për aplikacionin
Përdoreni atë për konturimin dhe mbrojtjen e fytyrës
Brand AURA

Mundësitë e pagesave:

Apliko

Sasia: