eGjeta.com është dyqan online ku ju mund të bleni Goma, Vajra, Aksesorë dhe pjesë për veturën tuaj, Paisje teknologjike, Laptop, Kompjuter, Smartphone, Kozmetikë, Paisje Sportive, Paisje Shtëpiake, si dhe shumë produkte tjera. Ne ofrojmë mundësi të lehta të pagesës përmes bankës ose pagesa me para në dorë, si dhe transport të sigurtë për 48 orë brenda territorit të Republikës së Kosovës.
29.54 € 35.00 €
Prodhuesi: YVES SAINT LAURENT
Ean: 3614271709462
Buzëkuqi TATOUAGE COUTURE riinterpreton trendin e tatuazheve me një formulë ekskluzive për buzët rebele, pa efekt të materies, siç janë tatuazhe me bojë
Buzëkuqi ka një formulë më mat, afatgjatë me pigmente më të përqendruara dhe ndjesi ekstreme të lehtësisë në buzë
Brand Yves Saint Laurent

Mundësitë e pagesave:

Apliko

Sasia: