eGjeta.com është dyqan online ku ju mund të bleni Goma, Vajra, Aksesorë dhe pjesë për veturën tuaj, Paisje teknologjike, Laptop, Kompjuter, Smartphone, Kozmetikë, Paisje Sportive, Paisje Shtëpiake, si dhe shumë produkte tjera. Ne ofrojmë mundësi të lehta të pagesës përmes bankës ose pagesa me para në dorë, si dhe transport të sigurtë për 48 orë brenda territorit të Republikës së Kosovës.
1.53 € 1.91 €

Kutia e Lenseve Optime Set

Ju i ruani lentet tuaja në mënyrë të sigurt dhe pa pluhur në këtë kuti lente.

Kutia e lenteve furnizohet në një kuti plastike që është e pajisur me një pasqyrë të dobishme rrokullisëse në kapak, ideale për udhëtime.

I përshtatshëm për të gjitha llojet e lenteve

Ngjyra: Jeshile, vjollcë dhe e bardhë

Materiali: Plastik

Brand Lifetime Vision

Mundësitë e pagesave:

Apliko

Sasia:

Brand: